Boekverkoop

by Vice-Praeses

Dankzij een overeenkomst met Boekhandel Athenaeum kan de HSVL voordelig studieboeken aanbieden. Als HSVL-lid heb je recht op 10% korting op Nederlandse titels, en wel 15% op niet-Nederlandse titels!

Elk semester vind er een boekverkoop plaats. De boeken die je bestelt komen bij de HSVL binnen en zullen aan het begin van het semester aan je uitgereikt worden. Aangezien je ze al bij Athenaeum afrekent, willen we je wel verzoeken een geldig identiteitsbewijs mee te nemen als je je boeken komt ophalen. Wanneer de boekverkoop in de loop van augustus geopend is bestel je je boeken hier

Als eerstejaars kan je je boeken komen ophalen op de eerstejaarsdagen, begin september (onder voorbehoud op 2 en 3 september). Als tweede- en derdejaars doe je dit op 4 september. Daarnaast is er ook een ouderejaars boekverkoop voor het tweede semester, die opent in januari. Je boeken haal je hierbij begin februari op.

Daarnaast kunnen we via Athenaeum ook overige niet-Nederlandse titels aanbieden met een leuke korting, buiten de HSVL boekverkoop om. Hiervoor is een kortingscode. Standaard krijg je al 10% korting, maar de twee weken voor en na het begin van elk semester is dit wel 15%! De kortingscode is “AMDiscount”.

Meer info vind je op de HSVL Facebook en via de ledenmails.
Mocht je vragen hebben over de boekverkoop? Mail dan naar vicepraeses@dehsvl.nl.