Lidmaatschap

by Vice-Praeses

Studeer je Geschiedenis in Leiden, maar ben je nog geen lid van onze vereniging? Meldt je nu aan als lid en neem deel aan de leuke activiteiten die we bieden, ga mee op reis en maak gebruik van de korting op je studieboeken.

Met de nieuwsbrief en de Facebook blijf je vervolgens helemaal op de hoogte van alles wat de HSVL te bieden heeft en organiseert. Voor het bestellen van boeken voor het 1e en 2e semester zijn twee aparte verkoopmomenten. De boekenlijsten worden per mail verstuurd en komen online te staan op de boekverkooppagina.

Mocht het zo ver zijn dat je er klaar voor bent de wijde wereld in te trekken en niet meer te willen genieten van alle leuke en spannende activiteiten en andere zaken die de HSVL je kan bieden, is het tijd om je uit te schrijven.

Dat doe je als volgt: mail vóór woensdag 21 augustus 2019 naar quaestor@dehsvl.nl onder vermelding van ‘Uitschrijven HSVL’. Vermeld hierin je wens tot uitschrijven, je volledige naam en rekeningnummer waarop het lidmaatschapsgeld geïncasseerd werd.

Stuur je geen mail voor deze datum, dan kun je je niet meer uitschrijven voor het komende collegejaar en ben je dus verplicht het lidmaatschapsgeld te betalen.

Ook willen wij nog even op de mogelijkheid wijzen om je aan te melden als reünist van de HSVL. Het is een leuke manier om op de hoogte te blijven van de vereniging en kost je helemaal niets. Wil je meer informatie hebben? Stuur dan vooral een mail naar abactis@dehsvl.nl.