Partners

by Vice-Praeses

Met ruim duizend leden is de HSVL één van de grootste studieverenigingen in Leiden en als vereniging zijn we altijd opzoek naar nieuwe mensen/verenigingen/bedrijven om mee samen te werken. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige partners. Wilt u hiertussen staan, of u bent benieuwd naar onze promotiemogelijkheden? Mail dan naar extern@dehsvl.nl.

Boekhandel Athenaeum

Altijd al benieuwd geweest waar jouw studieboeken vandaan komen? Zoek dan niet verder! Onze partner Athenaeum Boekhandels is dé leverancier van studieboeken en studiemateriaal voor geschiedenisstudenten aan de Universiteit LeidenGedurende het jaar kan je hier korting krijgen op al je boeken, dus neem snel een kijkje in de winkel. 

Jonge Historici

Jonge Historici is een stichting die jonge historici een podium bieden om hun kennis en vaardigheden te tonen aan de buitenwereld. Dit doen zij onder andere door het publiceren van scripties, essays, columns en recensies van jonge historici. Daarnaast organiseert Jonge Historici veel evenementen die de kwaliteiten van jonge historici optimaal voor het voetlicht brengen. Doe mee en laat je historische kennis en kwaliteiten zien! 

Joor It

Wil jij kleding laten bedrukken? Reclameborden laten maken? Of heb je een ander tof idee? Joor It regelt het voor je! Op vertoon van de HSVL-app krijg je hier 15% korting op textiel en belettering. Wist je dat een groot deel van onze HSVL-merchandise vandaan komt? Bestel dus snel! 

Instituut Geschiedenis Universiteit Leiden

Als geschiedenis studievereniging kunnen we natuurlijk niet zonder de universiteit!

BladNL

Ben jij ook zo’n fan van de Déjà Vu die elk kwartaal op je mat valt? Deze worden speciaal voor ons gedrukt bij BladNLBladNL is de specialist voor ledenbladen, wijkkranten of elk ander blad. Zij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. 

Jong KNHG

Het Jong KNHG slaat een brug tussen aanstormende historici en de rest van de beroepsgroep. Als speciale tak binnen het KNHG (Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap), de grootste en enige beroepsvereniging voor (alle) historici van Nederland, heeft het alle ruimte om het jongerenperspectief uit te dragen en een platform te geven aan jonge talenten! 

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de HSVL, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HSVL ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de HSVL.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je de HSVL ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de HSVL. Voor jou een kleine moeite, voor de HSVL zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de HSVL. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de HSVL hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de HSVL weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de HSVL is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert HSVL dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van de HSVL.

Studieverenigingen Geschiedenis

GHD Ubbo Emmius – Groningen

GSV Excalibur – Nijmegen

ACE – Rotterdam

Kleio – Amsterdam (UvA)

UHSK – Utrecht

VSGVU Merlijn – Amsterdam (VU)

SGN– De studieverenigingen van geschiedenis door heel Nederland heen zijn samen verenigd in de SGN, Studenten Geschiedenis Nederland.

StOP – Studieverenigingen Overleg Platform[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]