Eerstejaars

by Vice-Praeses

Welkom bij de HSVL! De Historische Studievereniging Leiden organiseert superveel leuke activiteiten voor geschiedenisstudenten! Denk hierbij aan lezingen, excursies en reizen, maar ook borrels, feesten en een gala. Er is voor ieder wat wils en zo is de HSVL een goede manier om je studiegenoten ook buiten de collegebanken te zien. Daarnaast heeft de HSVL haar eigen tijdschrift, de Déjà Vu, speciaal gericht op jonge historici zoals jijzelf!

Bij de HSVL ben je altijd welkom, of je nu af en toe mee borrelt of naar elke activiteit gaat. Ook dit jaar, ondanks de coronasituatie, zullen wij ons inzetten voor leuke én veilige activiteiten. Volg de HSVL op Facebook of Instagram om zo op de hoogte te blijven van alles wat we organiseren!

Lid worden? Dat kan via dit formulier. Het lidmaatschapsgeld bedraagt voor eerstejaars €20. Ouderejaars betalen €10 per jaar.

Daarnaast kun je als HSVL-lid je boeken bestellen met interessante kortingen! Als eerstejaars bestel je in één keer alle boeken voor het hele jaar met maar liefst 10 tot 15 procent korting.  Door onze overeenkomst met Athenaeum kan je tot wel €40.- besparen op je boekenpakket!  Hiermee heb je je lidmaatschap al terug. Zodra de boekverkoop opent wordt het formulier op onze website en onze Facebook geplaatst. Hou deze dus goed in de gaten!

Wil je meer informatie over wat de HSVL te bieden heeft? Mail gerust naar info@dehsvl.nl of bekijk onze trailer hieronder!

Bekijk de HSVL trailer!